O nama

Grupacija BS Investment Group je nastala od kompanije BS GRADNJA koja je na tržištu Srbije prisutna od 2000. godine. Od osnivanja firme u Beogradu, glavna aktivnost BS je investiranje u građevinarstvu, oslanjajući se prvenstveno na sopstvene investicije i prodaju.

Ekspanzija građevinskog sektora na početku XXI veka omogućila je da BS do danas izgradi veći broj stambeno-poslovnih objekata, ukupne površine od 100000m2 sa oko 1000 stanova. Objekti se nalaze u Beogradu, uglavnom u centralnoj zoni – na Zvezdari, Vračaru, Voždovcu, Paliluli…

BS se sastoji od osam firmi članica čije poslovanje pokriva ceo investicioni proces: od projektovanja i konsaltinga, preko inženjeringa do izgradnje. Kvalifikovani BS kadar deo je i brojnih projekata u zemlji i inostranstvu u oblasti uslužnog projektovanja i konsaltinga, gde je pokazao svoje znanje i umeće iz oblasti arhitekture, elektrotehnike i mašinstva.

 

Investicije

BS građevinarstvo ne vidi kao zidanje, kako ga neuki vide, već vizionraski pristupa investiranju i izgradnji objekata, svesno menjajući postojeću sliku grada i oživljavajući snove. Kao investitor, BS pažljivo istražuje tržište i razmatra šta konkretnom području odgovara i nedostaje. U investiocione projekte ulazi nakon detaljnog sagledavanja mogućnosti izvođenja projekta, bilo da se radi o stambenim, stambeno-poslovnim kompleksima ili nečem trećem.

Dobru lokaciju treba prepoznati. Često su u pitanju devastirane ili neizgrađene površine, koje inspirišu BS da kreira novi pogled na svet, kvalitetnom gradnjom nudeći siguran izbor novim vlasnicima stanova.

Pored odgovornog promišljanja o konkretnom projektu, BS se sa poštovanjem odnosi i prema sredini u kojoj posluje, dopunjujući je kao dobar domaćin i brižni komšija, kao karika koja je nedostajale određenoj infrastrukturi da bi sve došlo na svoje mesto.

 

Inženjering

Kompanija BS je prisutna i u oblasti uslužnog projektovanja, inženjeringa i konsaltinga. Naš stručni i kvalifikovani inženjerski kadar iskazuje svoje znanje iz oblasti arhitekture, elektrotehnike i mašinstva osmišljavajući moderne objekte i druge projekte. U proteklih nekoliko godina radili smo veliki broj različitih projekata u našoj zemlji kao i u inostranstvu.