Vaš siguran izbor!

Dobra lokacija, kvalitetna gradnja, infrastrukturna podrška – stanovi i lokali BS Investment Group su siguran izbor za sve one koji žele da žive svoje snove. BS se prilikom donošenja odluka o konkretnom investicionom objektu rukovodi istim onim pitanjima koja Vi sebi postavljate kada krenete u kupovinu stana ili poslovnog prostora.

Da li je baš to dobra lokacija za zgradu i za život?

Kakva je struktura stanova?

Koji su najbolji materijali za rad trenutno na tržištu?

Kakvo je grejanje?

A keramika?

Kada radimo na osmišljavanju i izvođenju radova, pitamo se da li bi mi sami kupili stan u toj zgradi. Tek kad je odgovor pozitivan i kada sa sigurnošću možemo da kažemo Da, ovo bi bio moj siguran izbor, mi počinjemo da gradimo.

Ne gradimo stihijski, niti „po kalupu“, već pažljivo snimamo i procenjujemo lokaciju i okolinu, praveći projekte koji neće narušiti postojeći sklad već će, i na prvi pogled, delovati kao da je zgrada na tom mestu oduvek.

Stanovi od 30, 40, 50 kvadrata, ili za one koji proširuju svoju porodicu – veći od 60, 70, 80 kvadrata, svi rađeni po istom standardu kvaliteta, i po meri čoveka, to je ono što možete da očekujete od BS zgrada. Da bismo naše stanove učinili dostupnim onima koji ih žele, omogućili smo i kupovinu na kredit.

Širi ili uži centar Beograda, na prometnim raskrsnicama ili u mirnom kraju, mali ili veliki, na Vama je samo da izaberete nas i pronašli ste vaš siguran izbor. Mi ne prodajemo tuđih ruku delo, već ono u šta smo sami uložili sebe, i garantujemo Vam da birajući BS stan nećete pogrešiti.

BS Investment Group

Dobra lokacija, kvalitetna gradnja, infrastrukturna podrška – stanovi i lokali BS Investment Group su siguran izbor za sve one koji žele da žive svoje snove. BS se prilikom donošenja odluka o konkretnom investicionom objektu rukovodi istim onim pitanjima koja Vi sebi postavljate kada krenete u kupovinu stana ili poslovnog prostora.